Regnskab

Skræddersyede løsninger

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Beslutning om valg af regnskabs model

Det er vigtigt at være opmærksom på valg af regnskab model, idet det kan have stor indflydelse på skattebetalingen.

I kapitalafkastordning er der mulighed for overførelse af en del af overskuddet til kapitalindkomst lavere skatte pct.

I virksomhedsordning kan der være fuld fradrag for renteudgifterne og evt. mulighed for opsparet overskud, som beskattes med 22 % skat uden arbejdsmarkedsbidrag på 8%

Dette kræver overblik og er afhængig af en samlet vurdering af hver enkelt virksomheds og persons forhold. Her er god forklaring og rådgivning STRENGT NØDVENDIG.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Det skal du ikke bekymre dig om. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut. Du er i trygge hænder hos os.

Højeste kvalitet

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet – hver gang. Vores ansatte har de rette kompetencer til at udføre den opgave, som du hyrer os til, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

God service

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader os stå for din opgave. Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

Kompetencer

  • Regnskab alm regler
  • Regnskab i kapitalafkast ordningen
  • Regnskab i virksomheds skatteordningen
  • Budgettering/opfølgning
  • Assistance erklæringer
  • Attestationer
  • Årsrapport
  • Skatteregnskab
  • Opgørelse af udlejningsresultater

Har du spørgsmål?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.